divendres, 11 de maig de 2012

Peix Blau Ganxó. Referent gastronòmic

Com sempre, impressionant. Cada edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau Ganxó aporta alguna novetat, alguna nova creació culinària que et sorprèn.

I en aquesta 21 edició, els 13 establiments de la ciutat participants no han decebut en la presentació de la campanya i les seves elaboracions, com a mostra de tot allò que oferiran durant aquestes 5 setmanes, ja ha sigut un plaer que, com deia avui en el meu parlament, es convertirà en un vici gastronòmic. Això sí, un vici nutritiu i saludable.

Haig de reconèixer que no he pogut provar-ho tot; i no per falta de ganes! El parlar amb un i un altre ha sigut un veritable impediment per a gaudir d’elaboracions a base de tonyina, bonítol, varat, sardina o anxova.Fins i tot algun restaurador m’ha recriminat, amb “carinyo” això sí, que no hagi tastat la seva mostra però ho faré; amb tota seguretat.

El Bahia, el Barcarola, Can Nadeu, Cans Salvi, el Cau del Pescador, el Gallo, la Carbonera, la Gaviota, la Marquesina, la Taverna del Mar, el Marabú, el Club Nàutic, el Sant Pol i la Goleta, amb la col·laboració també de la Confraria de Pescadors seran els protagonistes gastronòmics d’aquests dies i donaran resposta als paladars més exigents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada