diumenge, 6 de maig de 2012

La dona del César ha de ser honesta... Axioma universal?

Sí, és cert. No hi ha prou amb que la dona del César sigui honesta, també ha d’aparentar-ho.

Però, és just aplicar aquest axioma de manera universal?

I m’ho pregunto per una notícia apareguda a la premsa on uns grups municipals locals posaven en dubta la “conveniència”, per una qüestió d’imatge, de que un familiar de l’alcalde hagués estat contractat per l’Ajuntament.

I lo més curiós és que no es dubta de la legalitat del procés ni de la necessitat de la contractació. L’únic que es discuteix és el grau de parentesc amb l’alcaldessa de la ciutat, com si aquesta treballadora hagués perdut el dret a treballar pel sol fet de que la seva germana es dediqui a la política.

Crec que una constatada manca d’honestedat, per no parlar d’una més que demostrada manca de sensibilitat, és la d’aquells que fent una injusta utilització mediàtica per interessos partidistes, es dediquen a generar dubtes sobre l’honradesa del seu adversari polític, sense pensar que el que estan generant és un greu atac vers un treballador, a manera de dany col·lateral,  alhora que provocant un innecessari i estèril avanç en aquesta desafecció política que actuacions com aquestes, entre d’altres, han fet que arreli en la societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada