divendres, 11 de maig de 2012

GuíxolsMar. Un impuls a l'industria nàutica

Avui, a la presentació de la Fira Guíxols Mar explicava, com anècdota, el fet de que un amic meu em preguntava que, amb la que ens està caient, com era possible que l’Ajuntament de Sant Feliu organitzés una fira nàutica?, sent aquesta una activitat de lleure que s’associa a un cert nivell adquisitiu que malauradament, i sobre tot ara, no està a l’abast de la majoria de la gent.

Li vaig donar tres raons.

La primera que lo que està caient deixarà de caure en algun moment, i Sant Feliu ha d’estar en la primera línia de sortida per a que quan deixi de "caure el que cau" puguem afrontar la reactivació i la recuperació econòmica amb terreny guanyat.

La segona que, per ubicació, per tradició, per vocació i per sentiment, Sant Feliu té un lligam íntim amb el mar; el mar implica, entre d’altres coses, navegació, i encara que sigui una obvietat, la navegació depèn de l’industria nàutica.

I la tercera que Sant Feliu té un entorn privilegiat, com ho demostra el fet de que en Ferran Agulló va batejar la Costa Brava a la nostra ciutat, el que ens converteix en el Bressol de la Costa Brava i en un referent turístic i promocional; i per interès propi, però també per responsabilitat territorial, estem obligats a mostrar i convidar a gaudir de les excel·lències del nostre litoral.

Crec que això justifica l’aposta que des de l’Ajuntament hem fet per aquesta fira monogràfica, com inversió de present i de futur.       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada