dimecres, 29 de febrer de 2012

Sant Pol és Sant Feliu de Guíxols


Avui, una d’aquestes companyies que es dediquen a facilitar la recerca d’hotels a bons preus anunciava a televisió les seva oferta, posant en capçalera, com exemple, un dels hotels de Sant Pol.

Tot dins de la normalitat, si no fos perquè la informació d’aquesta empresa de serveis ubicava aquesta instal•lació hotelera, de manera errònia, a S’agaró, obviant el fet de que aquest nucli urbà pertany a la veïna Platja d’Aro.

L’enciclopèdia defineix que “El veïnat de Sant Pol, modern nucli turístic davant la badia del seu nom, s'urbanitzà sobretot a partir del 1920; es destaca una torre modernista de la fi del segle XIX, la Casa Estrada o Torre de les Punxes, i dos xalets noucentistes, la Casa Domènech-Girbau, de Josep Goday (1910), i la Casa Casas, de R. Masó i Valentí (1915-16)”.

Tenint present i defensant la necessària complementarietat d’oferta i col•laboració amb la veïna Platja d’Aro, com aclariment per a tothom i com tàcita i legítima reivindicació toponímica, Sant Pol és un veïnat de Sant Feliu de Guíxols, amb una platja de primeríssima qualitat de més de 850 metres i amb una oferta hotelera, gastronòmica i turística pròpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada