dissabte, 14 de gener de 2012

Camps i Rita, són innocents! Beneïda innocència!!!


Ahir, fent el zàping habitual, veia imatges del judici contra l’expresident valencià Camps que, amb cara de pòquer, escoltava una gravació a on la seva dona, en conversa amb el “bigotes”, manifestava la seva sorpresa pel regal desorbitat que havien rebut ella i la seva filla.

Fins i tot podria esgarrifar pensar, que no sorprendre, calcular el valor que tindrien els “innocents” regals, de la mateixa manera que tampoc sorprenia, que sí indigna, elucubrar a canvi de què s’han fet.

El que ha quedat demostrat, més enllà de qualsevol dubte raonable, que el Sr. Camps ha enganyat a la justícia i a l’opinió pública; que mentia quan afirmava no tenir cap relació íntima amb el “bigotes”; i que els vestits que deia haver pagat, eren fruit d’un regal d’aquest individu.

I és raonable sospitar que els 12000 euros dels elegants vestits siguin només una simple mostra de la generositat rebuda per Sr. Camps, tot i veien les declaracions de la Sra. Rita Barberà justificant l’acceptació de regals de luxe com un fet habitual dels polítics, i afirmant que rebre una bossa Louis Vuitton està dins de la normalitat. O sigui, que segons aquesta dma, mirall de la decència, aquella felicitació rebuda per correu (ja molt poques pel protagonisme de l’e-mail) amb un valor d’uns quants cèntims, més enllà del valor emotiu, es pot equiparar al d’una bossa amb un valor mínim de 1000 euros.

No hi han prou adjectius per a qualificar l’actitud d’aquests delinqüents habituals (perquè ho són encara que la justícia pogués dictaminar el contrari), més quan en la mateixa plataforma informativa compateixen espai situacions de precarietat laboral, econòmica i social provocades per individus com en Camps, “bigotes” o Rita Barberà.

Sí, situacions que pateixen ciutadans i ciutadanes de peu, i que podrien veure minimitzats els efectes negatius amb una part del cost d’aquests “regals” que “innocentment” reben (cal preguntar-se des de quan estan rebent) “innocents” polítics de mans “d’innocents” i “desinteressats” empresaris.

I ha alguns ciutadans que encara creuen en la bona fe.

Beneïda innocència!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada