divendres, 23 de setembre de 2011

Mourinhada?. Només una “c”


És una “c” la que evidencia el caràcter d’un polític local. Només és una lletra, però d’una importància cabdal.

Perquè al Ple Municipal extraordinari celebrat ahir, com deia en Joan Vicente del Grup Municipal Socialista, els que van presentar la moció amb acusacions i injuries contra el Govern Municipal, un cop demostrada la falsedat de les seves afirmacions, només havien d’optar per a retractar-se i, en canvi, van continuar decidint retratar-se.

Amb seguretat, utilitzar la “c” i reconèixer que no han existit ni pagaments indeguts ni actuacions fraudulentes, perquè així ho demostren els diferents informes tècnics i jurídics, hagués possibilitat també un bon retrat desprès de la retractació.

El fruit hagués estat un retrat d’humilitat i d’autocrítica i que, fins i tot, podria traslladar simpatia dins del morbo que representa una rectificació a unes actuacions i acusacions, contrastadament falses, que ja han durat massa temps.

I, en canvi, el resultat és una imatge que trasllada arrogància i una autocomplaença malaltissa que, per alimentar un ego desmesurat al que només se’l pot sadollar amb flashos mediàtics, acaba posant de manifest una ignorància supina més pròpia d’un actor frustrat que d’un servidor públic. (Si parlessim de futbol, ahir vem tornar a veure i patir una "mourinhada")

Però possiblement el més greu no són les acusacions ni les difamacions, que també. Lo més punible, políticament parlant, és enganyar a la ciutadania per a mantenir aquest fals protagonisme que van aconseguir amb un furt legal i que van perdre ara fa cent dies demostrant, alhora, una simple, però preocupant, mala fe manifesta.

Era qüestió de “c”.1 comentari:

  1. Contra les difamacions calen actuacions. Aquest senyor no canviara la seva forma de ser i fer, per tant es obligació vostre tallar d'arrel tot aixo. Els jutjats son per tothom. Si ell hi va demandant un simple lapsus administratiu en els pressupostos (sap perfectament que vicealcalde i tinent d'alcade es la mateixa figura) que no podeu fer vosaltres... endavant!

    ResponElimina