dimecres, 10 d’agost de 2011

Una casualitat encertada, Restaurant El Trabuc

Tornant de Barcelona, desprès d’un matí de proves hospitalàries i ja tornant cap a Sant Feliu, ens hem aturat a Granollers per a dinar, amb la sana intenció de fer-ho a la coneguda Fonda Europa d’on, ja fa molts anys, era un assidu dels dijous, dia del mercat setmanal de bestiar.

Però, la casualitat i la curiositat ens ha fet aturar al Restaurant El Trabuc i, en honor a la veritat haig de reconèixer que hem encertat.

Situat a peu de carrer, a l’entrada de la ciutat, la seva façana pot deixar entreveure que l’interior tindrà cert encant, però no permet imaginar la realitat. Una terrassa imponent al pati i uns menjadors interiors amb una decoració esplèndida i amb molt bon gust són el complement ideal per un bon àpat, si tant la dedicació del personal vers els clients, així com la qualitat del dinar acompanyen.

L’atenció del nombrós personal, exquisida sense ser angoixant, i el menjar, responent a les exigències d’un amant de la bona cuina.

Uns ous de lluç amb una “particular” vinagreta i un entrecot de bou a la llosa ha estat la meva elecció, definitivament encertada, al igual que també ho ha sigut les croquetes de carn d’olla que un dels meus acompanyants m’ha deixat tastar.

Sens dubta i amb seguretat, tornaré a visitar el Restaurant El Trabuc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada