dijous, 4 d’agost de 2011

Són professionals, ni menys ni menys

Malgrat les retallades, l’empitjorament de les condicions de treball, la precarietat laboral que alguns s’han vist abocats o, fins i tot, el retrocés en sistemes de servei, el treballadors i treballadores de la sanitat pública continuen complint amb la seva feina amb la màxima professionalitat.

M’esgarrifa pensar què passaria si aquests professionals, amb tota legitimitat, prioritzessin les seves reivindicacions laborals a l’atenció al malalt, o si traslladessin els seus neguits i inquietuds personals al tracte al ciutadà.

Avui, al CAP de Sant Feliu, m’atenia una treballadora que, d’aquí a pocs dies, fruit de les tisorades, passarà a formar part de la llarga llista d’aturats. No per això la seva atenció ha sigut correctíssima ni el seu pols ha tremolat, com podria ser comprensible, quan introduïa l’agulla en el meu braç.

La seva preocupació s’ha traduït en un personal sentiment de solidaritat vers la seva situació futura, com professional i treballadora i com a ciutadana, també usuària de la sanitat pública que patirà, com patirem tots, un retrocés substancial d’un servei, el sanitari, en ple retrocés per voluntat política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada