divendres, 12 d’agost de 2011

Se hizo la Luz

Va ser per obligació protocol•lària. En el desenvolupament de la meva tasca com a Regidor, que vaig haver d’assistir al concert que, en el marc del Festival de la Porta Ferrada, donava la cantant gallega Luz Casal.

Poques dades i alguna referència musical (la veritat és que molt poques), no feien de mi el paradigma del públic entregat, sino tot el contrari, i haig de reconèixer que anava disposat a passar una vetllada “complicada”.

Però hem vaig equivocar, i ara puc dir que ahir es va fer la llum -queda millor en català, “se hizo la Luz”-; i si vaig arribar amb escepticisme al concert, vaig sortir content d’haver assistir.

La Luz Casal va aconseguir l’empatia suficient amb tot el públic utilitzant la força, la bona musica i el sentiment a l’escenari que desprès, en pocs minuts de conversa, són també valors que trasllada a nivell personal.

Ahir, se’m va fer la llum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada