diumenge, 7 d’agost de 2011

Els traeix el subconscient

Quan guanyem, els sindicats tornaran a ser reivindicatius

Al responsable de comunicació del PP, com de manera reiterada li succeeix a ell i als altres acòlits de Mariano Rajoy, li ha traït el subconscient i amb aquestes declaracions posa de manifest quins són les veritables intencions del Partit Popular si aconsegueixen guanyar les eleccions el proper 20-N.

Governant el PP l'Estat, tal com es desprèn d'aquesta afirmació, el menyspreu cap als treballadors i treballadors serà proporcional al respecte als drets laborals aconseguits a través d'anys i anys de reivindicació i lluita sindical, per la qual cosa els sindicats haurem de deixar d'utilitzar la negociació per utilitzar la confrontació reivindicativa com a única arma per poder aconseguir acords.

Això sí, sabent per endavant que la intenció dels populars és la de no fer cas a les legítimes reivindicacions col•lectives, malgrat reconèixer que els sindicats són fonamentals per al desenvolupament de la democràcia.

Mals vents s'aveïnen si el 20-N passa a ser un dia de celebració per l'inici de la recuperació de les llibertats, a convertir-se en el dia en el qual alguns recuperin l'esperit nostàlgic de la intransigència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada