diumenge, 5 de juny de 2011

Hola, de nou!!! Ja s’han acabat les eleccions!!!Sí, fa ara 2 mesos que vaig decidir fer un parèntesis en el meu blog personal. No per la incidència que puguin tenir les meves reflexions, sinó perquè les eleccions municipals estaven al tocar i, com s’ha comprovat al llarg d’aquests mesos, hi ha gent que intenta fer de la covardia virtut i, sense donar la cara, juga al desprestigi aliè per a amagar les seves misèries. I jo, que he estat en el seu punt de mira de manera permanent, fins i tot he renunciat a cap tipus de protagonisme i a no dir res perquè no volia que les meves intervencions o opinions poguessin provocar cap distorsió.

He estat curós, i he aguantat insinuacions i acusacions contra mi, personalment, i contra amics i companys. És cert que no val la pena fer cas, perquè sempre són els mateixos encara que signin amb noms diferents; com diu aquell, “a palabras mojadas, oídos con chubasquero” però, a benefici del seu sadisme, els hi haig de reconèixer que toquen els nassos.

Però s’han acabat les eleccions i ara em sento alliberat.

El dia 22 de maig els ciutadans i ciutadanes van decidir el que volien a través de les urnes i, més important, van decidir que fos el PSC de Sant Feliu de Guíxols, que fóssim els socialistes de Sant Feliu els que tinguem la decisió de cóm i qui ha de governar la ciutat. O millor encara, els ciutadans de Sant Feliu han decidit que hem de ser els socialistes, entre ells jo mateix, qui decidís qui no ha de governar el nostre Ajuntament.

I això és una gran responsabilitat que, puc assegurar, els socialistes sabrem exercir.

I clar, és normal que aquells que no han aconseguit assolir la confiança de la ciutadania i que han comprovat de primera mà que les voluntats que emanen del compromís amb Sant Feliu dels socialistes no estan en venda, s’emprenyin i intentin amagar la seva frustració amb desqualificacions personals i col•lectives envers dels que demostren integritat.

Hola de nou!!! Torno a estar actiu!!!

1 comentari:

  1. ufff, ja hi tornem amb la cosa de qui es qui desprestigia, de qui es el que amaga coses etc...
    la ciutadania de Sant Feliu de guixols ha decidit, entre altres, que els senyors i senyores del PSC no governesin, que es quedesin a la oposició com estaven ultimament.

    la ciutadania de sant feliu de guixols el que ha decidit es qualsevol cosa menys que el PSC sigui qui tingui la clau. no ens enganyem si us plau, això simplement ha estat una cosa de numeros, no de voluntat.

    tan sols us demanaria una mica mes de humilitat, que us falta molta.

    ResponElimina