dimecres, 30 de març de 2011

No tot s'hi val!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Algú pensa que en política, de la mateixa manera que en l’amor, tot s´hi val. Doncs no!.

La decència, l’honestedat i l’ètica són valors que mai poden prevaldre sobre els interessos polítics que envolten l’objectiu de guanyar unes eleccions, i és injustificable i posa en evidència el tarannà (millor dir calanya) d’aquell candidat que, per aconseguir el seu rèdit electoral, utilitza arguments recolzats en la falsedat i la mentida per alimentar les inquietuds i necessitats íntimes del possible votant.

- "En Zapatero m’ha comunicat personalment el teu indult".

Això va ser el que un candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols, pertanyent a un partit dels denominats independents i auto-denominats falsament apolítics, va traslladar als assistents a la seva proclamació com a alcaldable.

Això va ser el que va ser el que aquest candidat va utilitzar per a convèncer i mobilitzar a una família i amics per a fer-los venir al seu acte polític.

Aquesta va ser la mentida que va fer servir aquest candidat, de dubtosa fiabilitat vist la seva actuació, per a envoltar-se d’una aureola d’efectivitat relacional. Per què és mentida. Amb totes les lletres que té aquest mot.

De manera contrastada, el que aquest candidat va manifestar i anunciar és MENTIDA!!!.

És inadmissible que una persona jugui amb els sentiments i amb les necessitats dels ciutadans i ciutadanes que vol representar.

És injustificable que algú que aspira a assumir la responsabilitat de govern d’una ciutat utilitzi el subterfugi emocional dels ciutadans i ciutadanes que vol representar.

I és vomitiu que algú que aspira a tenir la confiança dels seus conciutadans i conciutadanes utilitzi la bona fe per a intentar manipular la voluntat d’aquells als que aspira representar.

No per no pertànyer a un partit polític dels denominats “grans” s’està exempts dels principis més bàsics de l’ètica política.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada