dimecres, 2 de març de 2011

I en diuen que estem nerviosos...!


Estan dels nervis perquè s’apropa la campanya electoral”. Aquesta és la frase que ha utilitzat l’Alcalde de la ciutat per a rebatre i menysprear la tasca fiscalitzadora que ha fet l’oposició municipal durant les últimes dates. Els nervis i la campanya ha sigut l’argument de CIU i Tots x Sant Feliu per amagar la seva falta d’arguments.

I, de cop i volta, la ciutat es desperta empaperada de fotos gegants d’un nerviós personatge que, iniciant una carrera electoral de personalista caràcter histriònic, tracta de reivindicar-se com alcaldable, donant una falsa imatge de proximitat i empatia, encara que la traducció literal hagi de ser una falta de sensibilitat amb la ciutat.

Quan la tendència general, plasmada en normativa legal, és eliminar la pre-campanya amb la finalitat de respectar la sostenibilitat de l’entorn, l’alcaldable de Tots x Sant Feliu auto-impulsa una agressiva campanya personal que, malgrat sigui carnaval, distorsiona la imatge pacífica i amable que Sant Feliu ha de traslladar.

Quan tothom està d’acord en afrontar una campanya electoral que sigui sensible amb la precarietat econòmica que estem patint els treballadors i treballadores, en particular, i tota la ciutadania, en general, acotant la despesa i el temps, l’alcaldable de Tots x Sant Feliu posa de manifest el seu nerviós narcisisme i, demostrant els seus possibles i deixant patent el seu distanciament amb la majoria dels ciutadans i ciutadanes, posa en marxa una “pre-pre-campanya” que, amb lo que val, a ben segur solucionaria els problemes puntuals de molts i molts veïns.

És normal que, desprès de la malifeta de ara fa un any, aproximadament, quan amb la complicitat de CiU va accedir al poder de manera il•legítimament lícita, l’alcalde vulgui rentar la seva imatge com alcaldable de Tots x Sant Feliu, de la mateixa manera que també és normal que vulgui emmascarar la falta de operativitat i d’eficàcia que el Govern municipal ha demostrat durant aquests quasi 365 dies.

Però pensar que amb aquest nerviós, alhora que agressiu i irrespectuós màrqueting pre-pre-electoral, més propi d’una campanya publicitària d’una decrèpita moda masculina que de la seriositat que ha de merèixer una campanya política, es pot enganyar als potencials votants, és riure’s del sistema democràtic i menysprear el sentit comú dels guixolencs i guixolenques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada