divendres, 4 de març de 2011

Fàcilment contrastable

No donen la cara però, sempre anònimament i practicant un malaltís onanisme, es dediquen a llançar acusacions infundades, o bé per amagar la frustració de no haver aconseguit allò que il•legítimament volien aconseguir sense cap tipus d’esforç, o bé per a treure un possible rèdit personal o polític, aplicant allò de “a agua revuelta ganancia de pescadores”.

Ho he patit durant els quasi tres anys que he assumit responsabilitat de Govern, i ho continuo patint ara sent un Regidor a l’oposició i sé que ho continuaré patint mentre tigui responsabilitat política, perquè sempre hi haurà energúmens sense escrúpols que, amb rancúnia inexplicable(per això s’amaguen), continuaran dedicant-se a difondre mentides i insinuacions sense fonament.

Per a contestar i aclarir de manera breu, però sempre de manera contrastada, algunes de les preguntes i acusacions que m’han fet a nivell privat, a través del meu blog personal o a través de planes d’informació pública sobre l’afer dels pressupostos municipals 2011, en relació a temes de personal:
  • Mai, repeteixo, mai he utilitzat políticament un tema de Relacions Laborals. Fins i tot ara, no he sigut jo el que ha fet mediàtic un tema que és únicament pressupostari. Afirmació contrastable, mitjançant actes i gravacions.
  • Mai, repeteixo, mai, mentre actuava com a Regidor de Recursos Humans, he aplicat una mesura sense abans haver intentat arribar a un acord amb els Representants dels Treballadors. Per una qüestió de principis i d’obligació legal. Afirmació contrastable, mitjançant actes i gravacions.
  • Mai, repeteixo, mai he modificat una Relació de Llocs de Treball de manera unilateral. Per principis i perquè l’única manera de fer-ho és amb l’aprovació del Ple Municipal. Afirmació contrastable, mitjançant actes i gravacions.
  • I mai, repeteixo, mai he utilitzat ni he intentat utilitzar políticament als representants legals dels treballadors. No poden dir lo mateix d’altres, com així he hagut de manifestar públicament en alguna reunió. Afirmació contrastable, mitjançant actes i gravacions

Per a molt que ho intentin amb provocacions, espero no posar-me a la mateixa alçada d’aquesta mala gent que han fet de la infàmia i la insinuació calumniosa el seu modus vivendi, i no caure en la temptació de fer públiques informacions personals, familiars, professionals de ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada