dimarts, 8 de març de 2011

Diada de la Policia Local. Protagonista: La neu

Avui, a la celebració de la Diada de la Policia local de Sant Feliu de Guíxols, l’ambient ha sigut de fredor.

Els parlaments, els records, els comentaris de passadís i, fins i tot, la foto que presidia l’onomàstica feia referència a la nevada que va caure ara fa un any i que, com deia l’Inspector en Cap, va fer aflorar lo millor i lo pitjor de cada persona.

No ha sigut necessari entrar en detalls; tots els assistents sabien a qui al•ludien quan es parlava d’entrega solidària durant la setmana de neu i de foscor que va presidir la vida quotidiana dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

Era un fet constatat que, ni tant sols aquells que van mal utilitzar aquells dies per a treure rèdit personal o polític, no han pogut negar la realitat i han hagut de reconèixer, mitjançant l’entrega de diferents guardons, que fins i tot aquells als que van utilitzar per a recriminar la gestió de l’emergència, van demostrar que la seva tasca va ser vital per a la ciutat.

Entre lo millor i lo pitjor de cada persona em quedo amb allò que eleva la vàlua de l’esser humà i em vull oblidar del que representa la roïndat d’alguns que, amb un somriure fals, volen amagar el seu veritable tarannà.

Per això, un any desprès, des de la modèstia, vull agrair un altre cop, l’esperit de solidaritat professional dels companys de la policia local de Sant Feliu de Guíxols; dels voluntaris anònims amb i sense uniforme que, en silenci, van aportar tot allò que podien compartir; i del personal municipal d’altres àrees (Cultura, brigada, urbanisme, atenció a la ciutadania, etc, etc.) que van dedicar hores i hores, fora del seu temps, per a atendre i escoltar les inquietuds dels ciutadans i ciutadanes.

Malgrat la fredor de la neu de fa un any, des de l’agraïment, la meva més càlida felicitació a tot el cos de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols en la seva onomàstica.

1 comentari:

  1. Jo com a Policia Local i independentment de la meva opinió de com es va gestionar la Policia Local en el periode de mandat de Pere Albó, puc donar fe que la gestió que es va fer per part de l'Ajuntament, de l'Excaldalde Pere Albó i el regidor Juanjo Garcia, pel que fa a les nevades d'ara fa un any, l'actuació d'aquestes dues persones va estar exemplar, amb la seva total implicació i col·laborant en tot moment al igual que la resta de persones que ho van fer.Per tant els haig de felicitar en aquest aspecte.

    ResponElimina