dissabte, 19 de febrer de 2011

La berlusconiana manera de governar de CIU i TOTSxSF


Ningú pot dir que no hem sigut discrets i responsables. Sense treure-ho a la llum pública ni donar-li publicitat, hem informat des de fa dos mesos al Govern Municipal de que estaven cometent una greu infracció. Amb l’ànim constructiu, sobre tot, de no alimentar més la imatge negativa que de Sant Feliu està traslladant a l’exterior el Govern Municipal de CIU i Tots per Sant Feliu.

Als dos Regidors que van manifestar interès i responsabilitat vers el tema (un de CIU i l’altre de Tots per Sant Feliu), personalment i en privat, als vaig avisar de que les pujades salarials encobertes, emmascarades en un document incorrecte i fals, i la negativa a la negociació amb els Representants Legals dels Treballadors podien anular el propi pressupost i ser constitutives de delicte, segons sentències dictades i ratificades pel Tribunal Suprem jutjant fets mimètics en altres poblacions. Sentències i demandes que parlen de nul•litat dels propis pressupostos o, fins i tot, d’un delicte de malversació de fons públics o de prevaricació.

Els hi vaig demanar i donar l’oportunitat d’esmenar el fet i reconèixer tàcitament una errada oblidant-me, per responsabilitat amb la pròpia Institució Municipal, de que estava desaprofitant un possible rèdit polític.

Però Convergència i Unió amb Tots per Sant Feliu demostren el seu tarannà prepotent i, no només tiren endavant amb l’aprovació definitiva dels pressupostos 2011, sinó que mostren orgull per la malifeta, menyspreant a la resta de Grups Municipals i als treballadors i treballadores municipals.
Fins i tot l’Alcalde, amb una falta de responsabilitat que el deslegitima com a tal, amb una actitud quasi berlusconiana, es permet reconèixer a través de les ones de la ràdio que el fet s’ha produït, que han pujat unilateralment el salari a dos treballadors, utilitzant uns arguments realment lamentables i sense justificació possible, més encara quan a la resta del personal de la Corporació (menys a un), se li han reduït els seus emoluments en un 5%.

I la cosa ha d’acabar com era previsible, però no desitjable, amb un Recurs de Reposició presentat pel Grup Municipal Socialista i amb unes demandes presentades pels treballadors municipals. Sincerament espero no veure a la premsa la foto dels regidors de CiU, TotsxSF i Amics asseguts a la banqueta dels acusats, imputats i jutjats per malversació i prevaricació, com els hi va passar als d’una ciutat governada també per la dreta, i per uns fets idèntics.
Clar, el PSC sí que està nerviós. Més que nerviós, indignat, perquè amb la mala praxis com a Govern Municipal amb la que Convergència i Unió, Tots per Sant Feliu i, en aquest cas, Amics, estan governant la ciutat estan dilapidant tot allò que s’ha aconseguit durant 2 anys i 10 mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada