dilluns, 28 de febrer de 2011

Estan prostituint els Pressupostos Municipals

Volen enredar i aixecar una cortina de fum per a amagar la seva falta de criteri, racionalitat i responsabilitat vers els treballadors i treballadores municipals, amb el barat, simplista i fals argumentari que l’anterior Govern Municipal actuava amb la mateixa arbitrarietat que aquest.

Doncs bé, no és veritat, i a les afirmacions malicioses del Govern Municipal només s’ha de dir, de manera comprovable, constatable i contrastable que, ni el Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols traurà rèdit electoral de les qüestions que afecten a les relacions laborals del personal municipal (com afirma l’alcalde), i que aquest regidor no ha pres mai, ni prendrà, una decisió que, susceptible de negociació, no hagi estat negociada prèviament amb els representants legals dels treballadors.

Què són fets indiscutibles?
  • Que han prostituït un document que forma part del Pressupost Municipal 2011, com és la relació de llocs de treball.
  • Que han prostituït la pròpia negociació col•lectiva, amagant la pujada salarial d’alguns treballadors, segons queda patent en el Pressupost Municipal 2011.
  • Que han volgut prostituir el Conveni Col•lectiu vigent, com a document de referència per a elaborar els Pressupost Municipal 2011.

I aquests fets són els que denúncia el Grup Municipal Socialista, assumint la seva tasca fiscalitzadora com oposició municipal; els fets que afecten directament al Pressupost Municipal 2011, com són també la renuncia documental i explícita a les subvencions per a fer la Porta Ferrada, o com que les obres que no vol fer en la Deixalleria Municipal l’empresa concessionària, les sufragarà alegrement l’Ajuntament.

Si algú ha de denunciar que s’ha retallat el salari a tota la plantilla, més enllà d’allò que diu la llei, i menys a tres treballadors i a l’alcalde, haurà de denunciar-ho el Comitè d’Empresa i la Junta de Personal. El Grup Municipal Socialista no ho ha fet, sinó és per l’afectació directe als Pressupostos Municipals 2011.

I si algú ha de sentenciar que la prostitució que està fent el Govern Municipal dels Pressupostos Municipals 2011 pot ser considerada com un delicte de prevaricació o malversació de cabdals públics, com ha succeït en alguna població, haurà de ser un jutge.

El Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, des de fa dos mesos en privat, només ha avisat d’una situació que es pot traduït, un altre cop, en el deteriorament públic que de la imatge de Sant Feliu està generant l’actual Govern Municipal, dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada