dissabte, 8 de gener de 2011

34 aniversari a La Menta


Volíem sortir de l’entorn i fer un dinar d’aniversari de noces tots dos sols. Són 34 anys de paciència mútua, sobre tot i amb diferència la paciència ha sigut d’ella, i se’ns ha acudit anar a un conegut restaurant de Palamós, a menjar una de les “delicatessens” que només he provat allà. Però estava ple i, sense reserva, ha sigut impossible accedir a una taula.

Però, com diuen, “a grandes males grandes remedios”, i molt a prop d’aquest establiment recordava l’existència d’un altra al que, ja fa un grapat d’anys, em vam portar a degustar un exquisit àpat.

A “La Menta”, que així s’anomena el petit restaurant, sí que hi havia lloc i sí que hem pogut gaudir d’un boníssim dinar amb bona companyia, tots dos, d’una bona cuina i d’un molt bon servei.

La meva intenció era tornar a provar les “ortiguillas de mar” però haig de dir que les espardenyes no han tingut res a envejar, de la mateixa manera que sí he aconseguit menjar un cap roig al forn exquisit.

A partir d’ara, quan vulgui gaudir d’un restaurant fora del meu entorn habitual i que sigui comparable als magnífics restaurants de Sant Feliu pensaré en La Menta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada