dissabte, 4 de desembre de 2010

Imatge vs. Gestió

Llegia en una plana web d’àmbit local l’opinió d’un lector que, suposo que del costat dels vencedors atacava al, avui encara, President Montilla per falta de carisma i poder de comunicació, fent comparacions amb vegetals, demostrant una falta de sensibilitat pròpia de una cloïssa.

Possiblement és cert que el President Montilla no ha destacat durant aquests quatre anys per ser un polític de gran projecció personal mediàtica però, és el grau que té una persona d’agradar a les càmeres el que més valorem quan anem a votar? No hauria de ser la capacitat de gestió, l’honradesa i l’honestedat l’element que ens hauria de fer optar per una proposta o per un altra?.

Crec que afirmar que el factor que ha fet guanyar al candidat de CiU és la seva imatge i la seva complicitat amb les càmeres és, com a mínim, una falta de respecte a la maduresa democràtica dels ciutadans i ciutadanes alhora que generar més dubtes de les necessàries sobre el que serà el pròxim President de la Generalitat.

Això sí, si aquest és el factor determinant, i respectant totes les alternatives, amb ratifico en el meu convenciment de que el President Montilla era l’opció que millor podia respondre a les inquietuds dels catalanes i catalanes, malgrat el màrqueting electoral, possiblement inadequat, no hagi permès traslladar aquesta confiança al conjunt de la ciutadania.

Sincerament espero que aquestes opinions simplistes i amb una gran falta de rigor, com les de aquest lector virtual, no es generalitzin perquè el perill seria convertir el programes del cor i la premsa rosa en la mina d’on sortirien els polítics que gestionarien els nostres interessos.

Als nostres representants els hem d’escollir, com deia una política catalana, per a fer gestió, no per a sortir a la premsa, i ningú pot discutir que la gestió del President Montilla i del seu Govern ha sigut incontestable, malgrat tots els entrebancs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada