dimecres, 1 de setembre de 2010

Política parasitària


“Qui talla la cinta és qui es posa la medalla”. El seu únic valor és utilitzar les tisores per a sortir a la foto, arrogant-se el treball que han fet altres.

Ni tant sols té la decència de reconèixer que la seva presència a la foto és circumstancial i que la seva aportació per a què la inauguració es pugui portar a terme ha sigut pràcticament irrellevant.

És la mediocritat del polític mediocre, políticament incorrecte i conscient de la seva mediocritat i que té, com únic recurs tangible i mediàtic per a rendibilitzar la seva incapacitat, furtar l’esforç aliè.

Sant Feliu viurà d’aquí uns dies la posada en marxa d’una nova Escola Bressol i l’actual Equip de Govern es vanagloria i presumeix, de manera il•legítima i injusta, d’aquest fet.

L’han trobat feta i no han hagut de fer cap esforç; fins i tot un dels grups ara al Govern i abans a l’oposició (CiU), quan es van iniciar els tràmits i la nova Escola Bressol ja era una realitat van manifestar públicament el seu rebuig al projecte perquè era una Escola Bressol innecessària.

Però ara sortiran a la foto i intentaran posar-ho a la columna de “l’haver” de la seva gestió.

Això és fer política parasitària, encara que lo més important, això sí, és que Sant Feliu tindrà un nou equipament, fins i tot en contra de l’opinió dels que tallaran la cinta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada