diumenge, 5 de setembre de 2010

I una d’oficina de català


Per segon cop, governant Convergència i Unió o acompanyant al Govern Municipal, com és el cas, es decideix prescindir de l’oficina de català municipal.

El Govern Municipal, reconeixement públicament la bona tasca que es fa des d’aquesta oficina, per a justificar la seva decisió addueix que els hi falten 7.500 euros en el pressupost, i que és culpa dels socialistes perquè no defensen Catalunya en el Parlament i a Madrid.

És cert, en el pressupost Municipal, aprovat per l’oposició faltava una part que s’havia de destinar a continuar amb el conveni per a mantenir l’oficina de català.

Aquesta decisió la va prendre, unilateralment, el Regidor d’Economia de Tots per Sant Feliu. I és cert, sent una quantitat petita, se’ns va “colar”. Per això, abans del 12 d’abril es van iniciar els tràmits per a fer una vinculació pressupostària que permetés el manteniment d’aquest servei. El Govern Municipal actual fa cas omís.

I si coincidim en la necessitat i importància de l’oficina de català, per què no s’utilitzen els diners, en comptes de fer publicacions de discutible rendiment, en comptes d’encarregar estudis externs innecessaris passant dels tècnics municipals, o en comptes de fer brindis i més brindis,

I en segon lloc, recordant, perquè és un fet, que el PSC sí que ha defensat i continua defensant Catalunya, com ho està demostrant dia a dia, què té a veure la voluntat de CiU i Tots x SF per a suprimir l’oficina municipal de català de Sant Feliu de Guíxols amb les decisions que es puguin prendre a Barcelona o a Madrid? Tan se li han pujat els fums al cap al Sr. Alcalde que ara ja s’equipara amb la Presidència de la Generalitat o del Govern espanyol? Absurd.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada