diumenge, 5 de setembre de 2010

I una d’escombraries


Per molt que neguin la major, la ciutat ha mantingut uns índexs de brutícia lamentables durant tot l’estiu.

I no ho diu l’oposició municipal. Ho diuen els veïns amb els seus escrits i les seves queixes.

L’oposició municipal ho ha dit a on tocava, al Ple Municipal, no a la premsa. A la premsa ho han dit els ciutadans i ciutadanes i el propi Govern Municipal, negant l’evidència i satanitzant als socialistes per a fer-se ressò de la realitat.

I els arguments utilitzats per a defensar la “neteja idíl•lica” de la ciutat, patèticament deplorables.

Culpa dels socialistes i per això els vam expulsar del Govern”. Home!, que fa quatre mesos que van fer una moció de censura, precisament utilitzant com un argument aquest tema!
Que volem que la ciutat vagi malament”. Què volen, que l’oposició calli i que no digui allò que no funciona?

I les perles.

Si “l’aigua de la platja està bruta, és per què vostès (els socialistes) posen la pota”. I l’alcalde dient que segons l’Agencia Catalana de l’Aigua la qualitat del aigua és bona. Estem parlant de brutícia i no d’aigua!

Si “la ciutat està bruta és culpa dels ciutadans”. O sigui, que el mal servei no té cap responsabilitat!.

I a la queixa d’un ciutadà en el propi ple, la resposta sense desaprofitament de l’Alcalde. “Així m’agrada, que els veïns avisin a on està brut, i anirem a netejar-ho”. Per a què paguem un servei de neteja i recollida d’escombraries?

(Les fotos, mateix lloc, dies seguits, a la mateixa hora, 10 hores. Les escombraries les van treure al tercer dia a petició, in siut, d'una veina.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada