diumenge, 5 de setembre de 2010

I una d’11 de setembre


Llevat de diferències, d’opinions personals o de partit, hi ha una cosa certa. Sant Feliu de Guíxols, bressol del President Irla té un protagonisme importantíssim en les celebracions de la Diada Nacional de Catalunya, i això és una responsabilitat que obliga a tots els partits polítics locals, sense furtar la llibertat de cadascú a programar i defensar les seves tesis ideològiques, a buscar mecanismes que ens permetin celebrar l’11 de setembre de la manera més unitària possible.

Sempre he dit que no soc partidari de la simbologia, de cap, però sempre respectaré la bandera sota la que es defensin idees democràtiques i de llibertat.

En aquest cas, es va presentar la moció per a penjar l’estelada en un lloc destacat de la població. La decisió va ser consensuada, i en els mateixos termes de l’any anterior, es va decidir que l’estelada onegés al Passeig del Mar.

Però sempre ha d’haver algú del Govern Municipal que ha de donar la nota, posant en perill, fins i tot, la unanimitat afirmant, en primer lloc, que “no estigués tant de temps penjada”, com si li molestés i, posteriorment i paradoxalment, que l’estelada “s’hissés en un acte públic i no de partit”. En què quedem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada