diumenge, 5 de setembre de 2010

Complementant


Informava el Setmanari guixolenc Àncora, en la seva última edició, que la complicada situació econòmica que patim, obliga a reduir el número de pàgines editades, el que implica també, una retallada en l’extensió de les col•laboracions. (Sincerament espero que l’Àncora pugui superar el més aviat possible aquest complicació).

Aquest fet impedeix, als que intentem, des de la voluntat que no des de la sapiència, explicar negre sobre blanc les nostres reflexions o raonaments, a fer un esforç i, normalment, a no aconseguir traslladar en molts poques paraules allò que volem dir.

Per això, i així ho he manifestat en una carta, que adjunto a continuació, a l’apartat 99 d’aquest nostre setmanari guixolenc Àncora, intentaré complementar les meves argumentacions, sobre tot de política local, amb algun post en aquest blog.


Apartat 99 Àncora

Mentides i mentides

Si la nota publicada per Tots x SF la setmana passada ha estat elaborada per un Regidor, només puc afirmar que falta a la veritat i que, amb males arts, està enganyant als ciutadans i ciutadanes.
Sí, és cert, només assolir la responsabilitat de Govern, tres psicòlegs en contracte administratiu van deixar de prestar servei als espais de l’Escola Bressol, per un sentència que va perdre el Govern de Convergència i Unió.
Sí, és cert, es van fer accions per a dimensionar l’Escola Bressol a les necessitats i possibilitats de l’Ajuntament. Però van continuar tots els serveis, mainaderes i espais. En contra, fins i tot, d’algun regidor de Tots per Sant Feliu que apostava per la seva desaparició, i que ara ho ha aconseguit.
Sí, és cert, apostant pels serveis d’educació la regidora del PSC va impulsar i aconseguir una nova Escola Bressol, que avui és una realitat, en contra de l’opinió dels Regidors de Convergència i Unió, ara al Govern.
I sí, és cert, la gestió del Regidor de Personal ha sigut eficaç, com a mínim per a no deixar treballadors i treballadores al carrer, tal i com volien fer els Regidors de Tots x SF acomiadant a tots els treballadors i treballadores que poguessin quan formaven part, sembla que de manera passiva, de l’anterior Govern Municipal,
I han molts més arguments però, malauradament, tal i com informava aquest Setmanari, la situació econòmica impossibilita redactats extensos, per la qual cosa hem permeto, amb tota humilitat, convidar a qui vulgui seguir els meus raonaments a visitar el meu blog personal, www.juanjo-garcia.com.
Juanjo García
Regidor del PSC
Ex – Regidor de Personal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada