diumenge, 5 de setembre de 2010

Aclariments

Quan un va amb mentides o amb mitges veritats, al final sempre l’agafen “amb el carrito del helao”, i això li està passant al Govern Municipal de la ciutat. Com no tenen cap argument sòlid per a justificar les seves accions, no tenen cap més recurs que la desqualificació basada en afirmacions “torticeres”, en l’atac personal o, fins i tot, en l’insult, l’amenaça o l’agressió.

Ho estem patint aquest últims dies, de manera pública, mitjançant escrits o en el propi Ple Municipal, fent acusacions impròpies de qui ha merescut la confiança dels ciutadans i ciutadanes de governar la ciutat encara que, possiblement i amb raó, algú dirà que aquest no és el cas.

L’últim Ple Municipal celebrat el proppassat 26 d’agost va ser la mostra de la inoperància del Govern. Com no tenen cap projecte tangible, no tenen res a fer, ni res a dir, ni res a debatre.

Només la tasca de l’oposició, posant de manifest les mancances de la gestió dels qui governen confonent manar amb gestionar, va donar contingut al que és l’òrgan sobirà de la voluntat popular, el Ple Municipal, obligant a l’Equip de Govern a fer palès quin és el seu veritable tarannà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada