dimecres, 22 de setembre de 2010

29 – S, compte enrere

Avui, al programa els “Matins” de TV3 feien una pregunta molt concreta.

Pot canviar la política econòmica del Govern el resultat de la Vaga General del 29 de setembre?.

Malgrat que el Sr. Zapatero hagi afirmat el contrari, una percepció generalitzada indica que sí, que seria absurd pensar que el Sr. Zapatero tanqués els ulls a la realitat de la pressió social, desatenent a les necessitats dels seus administrats.

Una vaga, aquesta Vaga, és un pols a on, prèviament, tothom utilitza els seus arguments. Uns, el Govern, per a desactivar l’èxit de la mobilització que els obligaria a rectificar, i els altres, nosaltres, els treballadors i treballadores, per a convèncer a la societat en general de que hi ha prou justificació i que és possible assolir els objectius de la convocatòria, en aquest cas, la retirada d’aquesta regressiva Reforma Laboral, que no la negociació d’una reforma laboral consensuada que paradoxalment, val a dir, tots els agents socials estan d’acord en que s’ha d’abordar de manera urgent amb resultats immediats.

El 29-S tenim l’oportunitat i el deure de demostrar que no estem disposats a cedir i a renunciar al més bàsic principi en el que es basen les relacions laborals i que l’aplicació unilateral d’aquesta reforma vulnera de manera perversa, i que no es altra que el dret a la negociació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada