dissabte, 21 d’agost de 2010

Treballadors i voluntaris del Festival Porta Ferrada. GRÀCIES

Ha acabat el Festival de la Porta Ferrada 2010 i toca començar a fer les inevitables valoracions.
Unes, les artístiques, que des d’un punt de vista global mesuren la qualitat del Festival més antic de Catalunya i, des d’un punt de vista particular, estan supeditades als gustos particulars del públic que assisteix.

I les altres, les econòmiques, que depenent del concepte que es tingui del festival, (com a simple acte lúdic – artístic o bé com eina de promoció i dinamització de la ciutat), donaran un resultat i un balanç diferent, més o menys positiu.

Molts són els factors que s’han de tenir en compte per a que aquestes valoracions es converteixen en dades útils per a afrontar la propera edició d’aquest esdeveniment d’estiu i, encara que les xifres d’assistència fan preveure un positiu grau de satisfacció, falten dies per a que es pugui afirmar, amb dades objectives, si aquesta edició del Festival de la Porta Ferrada ha respòs realment a les expectatives de ciutat.

Però sí que hi ha una valoració que es pot fer sense dilació: La implicació dels treballadors i treballadores municipals i dels voluntaris i voluntàries que com sempre, edició rere edició, han demostrat que són l’ànima imprescindible del Festival i que sense el seu concurs, ens allunyaríem de poder titllar-ho d’èxit.

Reconeixement i agraïment per la seva bona feina i per la seva dedicació que, en molts casos, també ha patit el seu entorn familiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada