divendres, 16 de juliol de 2010

Sr. Rajoy, dediqui’s cantar les seves “cantades”


Per qüestions professionals he tingut la “sort” de viure molt de prop l’ambient que es respira al Congrés de Diputats, assistint a diverses sessions a on es debatien lleis i resolucions específiques. Fins i tot he tingut l’oportunitat de debatre en comissió monogràfica, com a convidat, alguns temes de l’àmbit portuari i laboral.

I haig de reconèixer que sempre he estat crític, i això els he manifestat personalment a més d’un, amb l’actitud d’implicació responsable d’alguns dels Diputats que, pertanyin al partit polític que governa o als que estan a l’oposició, sembla que han oblidat que tenen l’obligació de respondre als més de 25 milions de votants que els han donat la confiança per a exercir la defensa dels seus interessos generals.

El que va succeir ahir al Congrés corrobora la meva opinió i demostra la falta de sensibilitat i respecte que tenen alguns dels 350 Diputats vers els ciutadans i ciutadanes quan, de manera injustificable, van decidir no assistir a la Cámara i “estalviar-se” el Debat de l’Estat de la Nació.

Però si aquesta decisió ja és greu si la porta a terme qualsevol Diputat, molt més greu i lamentable quan la pren en Mariano Rajoy, líder del PP com partit majoritari de l’oposició, que aspira a governar i que arrossega, en la seva vergonyosa irresponsabilitat, a més del 80 % dels seus 152 diputats que, juntament amb ell, van optar per no assistir a la sessió de control.

Si això ho fan estant a l’oposició, un es pregunta que no farien si arribessin a ostentar la responsabilitat de governar perquè, el que han demostrat, és una majúscula i reiterada falta de respecte a les regles del joc democràtic que, al meu parer i espero que al de molts més ciutadans i ciutadanes, és condemnable i mereixedora del rebuig més taxatiu.

Algú li hauria de dir al Sr. Rajoy que si no creu en el sistema polític democràtic, per decència i honradesa el que ha de fer és marxar juntament amb aquest 80% de diputats, en minúscula, que li fan l’acompanyament i dedicar-se, tots junts, a altres activitats a lo millor no tan lucratives però sí més d’acord amb el seu tarannà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada