divendres, 25 de juny de 2010

Un Ple buit

Més que ple, el Ple Municipal del mes de Juny va esser un buit. Cap tema de calat es va tocar com a punt ordinari de l’ordre del dia. I els que hi havia, tots relacionats amb importants qüestions d’habitatge, van ser retirats per a ser debatuts en un altre sessió.

Només l’elecció del Síndic per unanimitat, el Sr. José Luis Mayo, ja anunciada en el proppassat Ple Ordinari, va ser l’únic punt de certa rellevància.

És que durant un mes l’acció de Govern Municipal de Sant Feliu de Guíxols ha estat pràcticament nul•la i, així, la ciutat aturada? Doncs a la vista de les evidències, sí.

És que no hi ha temes importants d’interès ciutadà com per a que s’hagin de debatre en el Ple Municipal? Indiscutiblement sí, però sembla que des de la valoració de l’Equip de Govern, no.

A on estan tots aquells projectes, aquelles iniciatives, aquelles decisions que ens van anunciar ara fa dos mesos? En lloc, com s’està demostrant no eren més que paraules buides.

L’Equip de Govern ha d’entendre que el Ple Municipal és molt més que un simple tràmit i mereix el respecte que ha de merèixer la sobirania popular, per això és el fòrum a on la veu dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Guíxols s’ha de sentir a través dels seus representants escollits a les urnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada