divendres, 18 de juny de 2010

Sobre el Festival, només hi ha dubtes


Sí, estem a dia 18 de juny, i a un més del inici d’un dels festivals més importants que es celebren a l’estiu, el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, el Govern de la ciutat no s’aclareix.

A 30 dies del començament encara dubta políticament, fa dubtar tècnicament, genera dubtes als artistes, els potencials i fidels espectadors dubten de si podran gaudir de les actuacions pre- anunciades, dubtosament programades, i a tota la ciutat, ciutadans i comerciants, ens han convertit el dubta en la incertesa de si aquest estiu es portarà a terme un dels esdeveniments més important de dinamització econòmica i social de Sant Feliu.

Però per al Govern Municipal no hi ha dubte per a argumentar qui és el culpable del mateix dubte, el context econòmic provocat per la crisi. Però encara va més enllà, i per a aclarir el dubte i justificar-se, culpa de manera ridícula i absurda al ja argumentalment massa grapejat temporal de neu de març, i que han utilitzat fins a la sacietat per a justificar certes actuacions polítiques.

Cal preguntar-se de si aquests dubtes són fruit d’incompetència o d’indecisió o de falta de visió i no creure en la incidència positiva que el Festival de la Porta Ferrada té per a la ciutat.

El que no hi ha dubte és que estan convertint Sant Feliu de Guíxols, un altre cop, en una notícia mediàtica negativa, i això la ciutat no ho mereix.

Com diu una bona companya, “nom anem pas bé”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada