dissabte, 19 de juny de 2010

Felicitats amic


Seran 50 anys, el proper 23 de juny, però els amics volíem celebrar-ho amb ell, tots junts, i el divendres era el millor dia.

Això sí, de sorpresa. No podia saber que hi hauria una festa. I em va tocar fer de ganxo, sabent que només hi havia una manera de treure’l del seu ambient per a què es pogués preparar tota la parafernàlia.

Un amic, jo, necessitava parlar urgentment amb un amic, ell. I com no podia ser d’altre manera l’amic , com un bou, va acudir immediatament. I vam parlar, ja ho crec. Un rotllo de més d’una hora. S’ha de dir que no tot era invenció, perquè a un amic que acudeix ràpidament quan el necessites, és molt difícil traslladar-li “mentides”, per molt que aquestes siguin per una bona causa.

L’èxit de l’engany no va ser meu, en absolut, sinó d’ell que, com un amic, va respondre incondicionalment a la meva petició d’ajut.

Li vaig demanar perdó, i continuo fent-lo, esperant que entengui que va ser per a què pogués gaudir d’una trobada entranyable amb els amics i celebrar aquests 50 anys.

Felicitats i gràcies, petard!. Ja ser que la venjança serà terrible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada