dimecres, 9 de juny de 2010

Condemna a Intereconomia.

Avui, i desprès de veure la notícia de les desqualificacions i insults amb els que el periodista Eduardo García Serrano carregava contra la Consellera de Salut Marina Geli, he entrat a la plana web del grup Intereconomia. Per curiositat morbosa, diria algú, i no el contradiria en absolut.

Veient l’historial dels col•laboradors d’aquesta cadena de televisió, de la seva emissora de radio i del seu diari, així com els comentaris dels seus seguidors, els insults contra la Consellera únicament podien venir d’un lloc com aquest, a on el ranci ressentiment immobilista es fa present només entrar al seu domini, com si d’un traster tancat durant molt de temps es tractés.

L’energumen dels insults, periodista defensor de les tesis més arrelades al feixisme internacional - no en va el seu mestre va ser el periodista Indro Montanelli, amic íntim de Benito Mussolini – habitual dels actes organitzats per la Falange Española, seguint els passos del seu pare el periodista falangista Rafael García Serrano, és la fidel imatge del que ens pot esperar si la dreta torna a governar aquest país.

Una dreta que ell propugna amb noms i cognoms (PP), de la mateixa manera que els seus correligionaris d’aquest grup seudo-periodístic que, sense embuts, es presenten com un dels principals “voceros” mediàtics del Partit Popular.

No només aquest grup es mereix la condemna per l’actitud d’aquest menyspreable personatge contra la Consellera Marina Geli, que la fa també extensiva a la política progressista de la Generalitat de Catalunya, sinó que una insistent persecució per l’apologia de l’antidemocràcia de la que fan gal•la habitualment, segons la seva plana web.

Si algú vol tenir malsons, que entri en la seva plana, però que utilitzi un buscador per a trobar-la. Jo l’esborro del historial.

2 comentaris:

 1. NO puc entendre com avui en dia pot sortir un tio a la televisió i escupir per la boca tot el que ha dit aquest personatge. Espero de veritat que això no quedi aixi i que se'l denuncií d'inmediat. Quina vergonya...
  No només ha insultat a la consellera sino a tots els que ens dediquem a educar als joves de catalunya en tots aquest temes tant importants en l'adolescencia.
  De veritat, espero que això no quedi aixi. Hem de fer alguna cosa.
  Laura

  ResponElimina
 2. Aquest senyor per dir dir·li persona que per mi es un gos com tots els convidats que te el canal Facista de Intereconomia que alguna vegada el miro i em posa amb molta mala llet, per que sempre ataca a Catalunya.
  Espero que la senyora Geli faci una denuncia contra aquest Gos.
  Aquesta es la democràcia que volen els Facistas que hi ha a Espanya que sempre volen tenir raó.

  ResponElimina