dimecres, 5 de maig de 2010

Un Regidor de Sant Feliu de Guíxols fa obres sense llicència

Ja és prou greu que un Regidor d’un Ajuntament, encara no amb 30 dies al Govern, comenci a fer obres sense llicència. Però que a més a més vulgui justificar la seva malifeta escudant-se públicament, segons declaracions a ARAGIRONA.CAT, en la mala praxis i nul•la productivitat dels treballadors i treballadores és, èticament, rebutjable i d’una falta de respecte condemnable en tots els sentits.

Un Regidor, quan assumeix la seva responsabilitat ho fa amb dos condicionants, com a ciutadà, respectuós amb les normes de convivència, i la de responsable polític, que a més a més ha de vetllar perquè tota la normativa es compleixi.

Mal exemple pot donar un Regidor quan la seva primera actuació és incomplir la normativa en benefici propi, adduint mal funcionament de l’Administració, quan la seva obligació seria, en tot cas, aplicar mesures correctores per a millorar el servei, si fos el cas, en benefici de tota la ciutadania, no només en el seu particular.

I si aquesta actuació (previsible) es fa amb no encara 30 dies de Govern, un es pregunta amb preocupació què pot passar durant el temps que queda fins que s’acabi el mandat?
.
No es necessari tenir un gran poder d’imaginació per a donar respostes. Convertir Sant Feliu en un Regne de Taifes a les ordres dels seus interessos, tractar amb menyspreu a tot aquell treballador o treballadora que no accedeixi a les seves exigències i deixar en un segon termini la responsabilitat política de servei per a la que ha sigut escollit i que ha jurat, o promès, respectar.

Senyor Regidor, si l’han agafat amb el “carrito del helao” assumeixi les seves conseqüències i actuï d’acord amb l’ètica que mereix la seva condició de polític governant, i mantingui el respecte professional que mereixen els treballadors i treballadores de l’Ajuntament, encara que no li ballin l’aigua com, possiblement, vostè està acostumat.

2 comentaris:

 1. Una pregunta, com t'ho has fet per endollar a tota la teva familia a l'Ajuntament?

  ResponElimina
 2. Senyor o senyora “anònim”.

  Ja va bé que de vagades algú m’ataqui personalment, amb els mateixos arguments basats en fal•làcies, per enèsim cop.

  Això em permet tornar a desmentir i deixar en evidencia a aquells que, sabent que el que diuen és mentida, no tenen més remei que amagar-se sota l’anonimat. Covardia?

  Miri, també per enèsim cop, mai he endollat a cap familiar meu a l’Ajuntament. Això és documentalment demostrable i el convido, per a la seva tranquil•litat, que acudeixi a l’Ajuntament a demanar les relacions de llocs de treball dels últims tres anys.

  I quan estigui tranquil i hagi constatat el fet, li demano, encara que podria exigir-li, que reconegui el fet públicament.

  ResponElimina