dilluns, 3 de maig de 2010

Un debat d'idees amb una paella valenciana de fons


Va ser una reunió agradable de vells i joves quadres sindicals de la Federació de Transports, Comunicacions i Mar d’UGT.

L’excusa?, compartir entre companys i amics una paella valenciana, feta amb tota la mestria del món per en Ramón, sindicalista actiu encara que laboralment jubilat, a casa d’en Miguel, a Vidreres.

La realitat?, encetar un debat d’idees per a analitzar la complicada situació econòmica, social i laboral en la que ens troba immersa la societat.

I les conclusions?,total unanimitat en l’anàlisi dels antecedents, pràcticament coincidència en l’escenari, i debat intens, discrepant en molts casos, en les possibles solucions que es deurien aplicar per a minimitzar les greus conseqüències que un atur superior al 20% està portant a la societat a patir una situació complicadíssima.

El que sí és cert que tots els que compartíem taula estem convençuts de que ningú es pot quedar de braços creuats, perquè la sortida d’aquesta crisi, provocada per la globalització només es pot afrontar des d’una visió global del problema i des de l’aplicació de mesures globals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada