dimecres, 12 de maig de 2010

Això no és un joc.

Avui ens despertàvem am la notícia de que el Sr Luque havia dimitit com a Regidor del Govern Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Esperàvem una escenificació decisòria i responsable de l’Alcalde de Sant Feliu i del seu Equip de Govern des del dia 6 de maig demostrant el veritable “lideratge” que va provocar una moció de censura que avui “celebra” el seu primer aniversari mensual. Esperàvem i exigíem decisions que s’havien de traduir en la destitució fulminant del Sr. Luque.

En canvi ens em trobat amb una escenificació d’una obra molt dolenta, a on els protagonistes havien pactat una dimissió voluntària d’aquest Regidor, recolzant-se en arguments gens creïbles, alhora que lesius per la honorabilitat dels treballadors i treballadores municipals que, tot s’ha de dir, en contra de l’opinió del Sr Luque i de qui recolza o el recolzen, durant tres anys m’han demostrat la seva professionalitat i honradesa.

La dimissió del Sr Luque era una mostra d’autoritat i responsabilitat o una actuació de cara a la galeria per la pressió popular que els guixolencs i guixolenques estan fent?.

Les afirmacions mediàtiques dels Sr. Luque i del seu Grup d’electors ja demostren que era una cortina de fum per a salvar la falta de criteri polític. Però la corroboració del fet i el colmo de l’esperpentisme ja ha sigut la decisió del Sr. Luque de desdir-se de la seva decisió de dimitir, quan l’alcalde i ell mateix ja ho havien anunciat.

Això sí que no te cap justificació. Això és ratificar la manca de crèdit polític dels màxims responsables de l’Ajuntament, tant de l’Alcalde com del Regidor que l’hi ha donat l’Alcaldia.

No és pot permetre que algú utilitzi la política municipal com un joc. Perquè fent-lo estem posant en el punt de la ridiculesa a tots els ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu de Guíxols que durant aquests últims dies som primera plana, no per les bondats i riquesa de la nostra ciutat, sinó per les actuacions polítiques dels que avui estan al Govern Municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada