divendres, 16 d’abril de 2010

Tenia raó, ja soc Sancho Panza

Sant Feliu avui s’ha vist inundat de pamflets que, intentant ser insultants,volen fer el paral•lelisme que ja anunciava en un anterior post, és a dir, desprès de John Wayne li tocaria la comparativa als personatges del Quijote de la Mancha.

Sincerament no hem molesta, com ja vaig apuntar, que em comparin amb en Sancho Panza, tot al contrari, és un orgull que es reconegui la lleialtat com un valor polític.

El que sí em preocupa és que algú que ha assumit responsabilitats de govern es dediqui a exercir la seva tasca política d’aquesta manera. Deixant en evidència, fins i tot, a l’actual Alcalde de la ciutat que, manifestant públicament la no existència d’ odi ni rancúnia, contava amb els 21 regidors que conformem el Consistori en benefici de la ciutat.

I jo m’ho vaig creure i per això li vaig desitjar bona sort, perquè després de l’episodi de la moció de censura, el que toca es que cadascú faci el seu paper i compleixi amb la seva responsabilitat.

No sé el que ha costat la impressió dels pamflets, ni què han cobrat els romanesos que els repartien, ni si el “negre” que ha fet l’escrit ha cobrat un plus extrasalarial per l’encàrrec. Amb els seus diners tothom pot fer allò que cregui convenient, o comprar-se un o dos cotxes, o pagar guardaespatlles o, com és el cas, pagar un mal escriptor com a “negre” per a embrutar massivament la ciutat amb fotocòpies de l’escrit. (bé, això no hauria de fer-ho encara que sigui amb els seus diners).

Però el que no és de rebut és que un polític municipal es dediqui a alimentar la desafecció ciutadana vers la política amb aquest tipus d’actuacions “chavistes” que, buscant el populisme personal l’enfonsen en el ridícul més espantós i, de retruc, dona una imatge de Sant Feliu totalment rebutjable per als que no ens avergonyim de la nostra ciutat.

Dediquis a treballar per la ciutat, sense esperpèntiques actuacions fora de lloc i sense sentit, responent a les expectatives que ha aixecat en els ciutadans, amb l’honestedat i l’honradesa de la que es vanagloria i, sobre tot, amb la lleialtat que mereix l’alcalde i les seves públiques intencions que, suposo, encara que enfurrunyat com un nen petit, vostè comparteix.

4 comentaris:

 1. ei!! mil vegades preferèixo un sancho panza a l ajuntament de sant feliu que una persona currupte, manipuladora i mala persona com pot ser en dimitry piterman de sant feliu.
  Juanjo molta sort i a mirar endavat! i sobretot lluiteu perquè sant feliu estigui allà on és merèix.
  (un ganxó de 26 anys que està molt preocupat per la seva població) .

  ResponElimina
 2. miri, jo no soc sociata però una cosa li diré, crec q vostes són uns senyors, jo no tornaré a votars als meus si no canvien l'actitud. Això de les panfletes aquestes del poema ja és la gota q fa vessar el bas, realment és ridícul i no diu gaire de la persona q ho ha escrit o ideat. si segueixen aixi faran q a les properes eleccions hi hagi més absentisme q mai, ja q la gent no vol participar d'aquest joc q us porteu típic dels nens del barri q es tiren pedres amb els de l'altre barri

  ResponElimina
 3. Hi ha un tema que, com a socialista, m'interessaria aclarir del que es diu a la ciutat. Fa pocs mesos que sóc a Sant Feliu i no conec la gent. Tot i així sóc votant del PSC des del temps d'en Joan Raventós i he votat al partit al llarg de tots aquests anys (m'he fet gran votant-lo, company) El tema que seria bo aclarir per tu i pel nostre partit serien les acusacions de nepotisme que se't fan. Jo necessitaria un aclariment perquè totes aquestes qüestions sempre m'han fet angúnia. Es cert que a l'Ajuntament hi treballen molts familiars teus? La teva senyora, la teva filla i es comenta que el nóvio de la teva filla. Seria oportú que aclaris tots aquests pormenors de cara a votar PSC a les municipals (ja que això no està en qüestió a la resta d'eleccions. Una abraçada.

  Manuel Perez Escombrera.
  Barri de l'Example
  Sant Feliu G.

  ResponElimina
 4. Benvolgut company, no tinc cap problema en aclarar la situación per enésima vegada. Mai, repeteixo, mai, he col•locat a ningú a l’Ajuntament.

  La meva dona es treballadora de l’Ajuntament des de fa més de 15 anys. I va entrar per oposició pública.

  La meva filla és educadora de l’Escola Bressol desprès d’aprovar unes oposicions lliures i públiques i va ser contractada per primer cop durant el Govern de CiU. A més et puc dir que els polítics, per llei, no podem participar en els tribunals d’exàmens.

  No tinc cap fill més treballant a l’Ajuntament, i en tinc 5. Cap de les meves filles té la parella treballant a l’Ajuntament.

  Lògicament tot això és demostrable i està documentat. Per això les acusacions sempre han estat provocades per anònims que l’únic que volen és desprestigiar al PSC a través de la meva figura com a Primer Secretari.

  De la mateixa manera puc afirmar que des del juny del 2007 que vam guanyar les eleccions no ha entrat cap familiar de cap Regidor socialista.

  I per aclarir més encara i per la teva tranquil•litat, en el decurs de les meves responsabilitats durant més de 30 anys com a sindicalista i com persona lligada a la política, sempre he fugit de qualsevol tipus de nepotisme.

  Salut.

  ResponElimina