dimarts, 13 d’abril de 2010

Bona sort!!!

Algú ahir em comentava estranyat, per què, desprès del Ple a on es va consolidar la moció de censura contra l’Alcalde Pere Albó i tot el seu Govern vaig anar a saludar als membres del nou equip?

Primer per educació. Com sempre he dit, mai negaré la salutació a ningú. Crec que l’educació és un valor al que ningú pot renunciar i, per això, malgrat insults, atacs i amenaces, no renunciaré a ser educat.

I segon, per egoisme. Malgrat el que penso de la moció de censura, de les seves motivacions i dels dubtes que em genera el nou equip per allò de què poden aportar a la ciutat, de la seva gestió en sortirem beneficiats o perjudicats i, com a ciutadà, repeteixo, per egoisme guixolenc, els hi desitjo bona sort, com vaig fer ahir.

Això no vol dir que renuncií, com a Regidor a l’oposició, a fiscalitzar des del primer dia, l’acció de Govern i a posar de manifestar les seves mancances, les seves errades, les seves contradiccions i també, per què no?, els seus encerts.

Però sempre, des de la lleialtat cap a la ciutadania, i des del respecte a la Institució i als seus representants, assumint el paper que a cadascú li pertoca desenvolupar i al compromís que hem assumit amb la ciutadania i amb la seva decisió sorgida de les urnes.

Amb educació, BONA SORT.

4 comentaris:

 1. Juanjo, i ara què? Penses aprofitar el temps lliure per treure't el certificat d'escolaritat? No t'aniria gens malament, com a mínim per aprendre a escriure amb una certa decència. I després què? Tornaràs al sindicat a demostrar la teva gran consciència de classe? De ben segur que els teus ja no poden prometre't grans càrrecs, entre d'altres coses perquè d'aquí sis mesos seran escombrats democràticament de la Generalitat i el proper any la gent us anirà bandejant dels ajuntaments. Creu-me, Sancho, ha arribat l'hora de deixar-te de quixotades i fer alguna cosa de profit en la vida. Ja és hora de pencar una mica!

  ResponElimina
 2. De tant caçar bruixes heu descuidat la reraguarda i us l'han fotut quadrada. Els que estimem a en Pere no li perdonarem les males companyies. Estàs fent funcionar el partit com el govern de la RDA, tallant colls, enxufant parents i amics i fent el paper de bona persona. Crec que si en comptes de posar el seu càrrec a disposició, haguéssis posat el teu, la cosa hagués reculat. Però ho has de manegar tot passant per damunt de tothom i volent ser el propietari del poble. No t'esforcis a defensar-nos més, en realitat estem desitjant que tornis allà d'on vas venir i que en el PSC més que persones egocèntriques hi tornin a haber ciutadans sense adoctrinar i sense tanta bilis. Amb els vots de la meva família no hi compteu més, al menys mentre hi sigueu els capos. Ves a defensar als del port de Barcelona però si els tractes com a nosaltres ho tenen clar pobre gent...
  Per cert, en Motas em creava recels però d'entrada us ha donat una lliçó de principis i l'heu fet bo abans de començar a governar.

  ResponElimina
 3. I ahir l’alcalde parlava de deixar els odis i les rancúnies!. I estic d’acord!. Per això els hi desitjo sort. Però, mala companyia tindrà si els seus seguidors continuen amb l’odi personal, els insults i les desqualificacions.

  Per puntualitzar als dos personatges que, com sempre sota l’anonimat, es continuen dedicant a atacar sense sentit.

  1.Sí, soc i serè sempre sindicalista,com des de fa més de 25 anys. Treballant, sense esperar cap càrrec ni prebenda. Ni al meu partit ni a la Generalitat. I et puc assegurar que he tingut oportunitats i propostes, tant de CiU, quan governava, com dels PSC, partir del que soc militant fa molts anys.

  2.I d’aquí sis mesos, tu ho has dit. Si els ciutadans a les urnes opten perquè governi CiU, serà fruit de l’exercici de la democràcia. I això s’ha de respectar i el President i el seu equip mereixeran el màxim respecte de tots els catalans i catalanes. Respecte!

  3.Possiblement la meva manera d’escriure no t’agradi. No llegeixis les meves reflexions, és fàcil. O millor, continua entrant al meu blog i opina. Et retrates tu mateix i, a més a més, vol dir que les meus post’s generen debat i opinió i això és important.

  4.T’asseguro que mai he deixat de treballar o de pencar, com tu dius. El que sempre he fet, això sí, és ser lleial, com en Sancho. Això és innat. I sempre he dit el que penso, a la cara. Vosaltres no.

  5.Pel vostre coneixement i per aclarir , i torno a repetir-ho per enèsim cop, i es demostrable, no he col•locat ni “enchufat” a cap familiar a l’Ajuntament. I no pot dir tothom el mateix al llarg del temps.

  6.El PSC és una partit democràtic, a on no es tallen colls. Només es tallen el coll, ells mateixos, aquells que es fan militants quan el PSC assumeix la responsabilitat de governar i no aconsegueixen el regal que volen. Desprès deambulen per totes les formacions fins que troben alguna que els hi balli l’aigua. Això passa a tots els partits. El que estic convençut és que els dos anònims que escriuen no són socialistes ni coneixen el funcionament intern del PSC.

  7.La meva responsabilitat com a Regidor que ha sorgit de la voluntat popular a través de les urnes, que no el càrrec, sempre ha estat a disposició d’en Pere Albó i del PSC, per aquest ordre, i així ho he manifestat públicament.

  8.I, per acabar i aclarir dubtes, mai, repeteixo mai, el PSC s’ha parlat supeditat a decisions de partit a l’hora de desenvolupar tasques de Govern. Precisament, i sent el partit majoritari, ha sigut el que no ha actuat sota doctrines, com tu dius. I a més, mira les majories dels òrgans de gestió, Consell de Govern i Junta de Govern Local. De 15 membres el PSC en tenia 7, o sigui minoria. I de 7 membres a la JGL, el PSC en tenia 3, o sigui minoria.

  De totes maneres, ja que esteu convidats al meu blog, feu-lo donant la cara. Sense por. Encara que de manera interessada us diria que continueu amagant-vos sota l’anonimat, perquè així demostreu covardia i dubtes, més que raonables, sobre la veracitat de les vostres afirmacions.

  La nova formació del consistori mereix una mica de tranquil•litat i serenor, tal i com reclamava el nou alcalde, i no gent com vosaltres que l’únic que vol és, amb rancúnia i odi, fer mal.

  ResponElimina
 4. Si senyor, més clar i català no has pogut contestar. Tampoc cal dir-ho més fort quan qui t'ha de sentir es sord de cervell.
  Soc socialista i ens veurem dissabte.
  No donc el nom per que més d'un que "ara mana" o va d'uniforme no em reiri el saludar. M'agrada veure la seva hipocresia.
  Una abraçada.

  ResponElimina