dimarts, 2 de febrer de 2010

Trobar acords des de la discrepància

Junts estàvem fent una bona feina i, malgrat això, els companys de Govern de Tots X Sant Feliu han optat per deixar el Govern Municipal de la ciutat.

Res a dir més enllà de la legitimitat que tenen per a prendre les seves decisions i, des de la seva responsabilitat vers els seus votants i amb el conjunt dels guixolencs i guixolenques, agafar el camí que creuen més adient en benefici de la ciutat.

Des de la meva visió, i amb total respecte, no comparteixo la postura que han pres aquests companys i companyes; crec que els compromisos legitimitats per les urnes han de tenir més pes que les lògiques diferències que poden sorgir entre diferents maneres d’afrontar una gestió política que, no podem negar, ha estat molt positiva.

Més de dos anys i mig de Govern Municipal avalen la feina feta entre 15 regidors de quatre grups polítics diferents i, partir d’ara, 10 regidors continuarem tirant endavant els projectes de ciutat de manera conjunta, intentant trobar el consens en aquells temes que, amb tota seguretat, tindran punts de vista diferents, perquè trobar l’acord des de la discrepància ha enriquit, i continuarà fent-lo, el resultat de les actuacions en benefici de Sant Feliu de Guíxols.

2 comentaris:

  1. I aqui voleu enganyar? la crisi aquesta de govern ve des del primer dia, i aquesta dimisio ja feia mesos que es veia venir, fins i tot no fa pas gaire ja es "suggeria" i mig pronosticava en un post de l'espiell i finalment s'ha complit. Poder el que heu de fer tots els grups polítics es llençar damunt la taula les veritats i deixar d'amagar-vos darrera de fotografies de cares somrients i d'aqui no passa res, que esteu jugant amb els vots i la confiança dels ciutadants que cada quatre anys passem per les urnes. Ja n'hi ha prou d'aquests jocs i rifirrafes, i comenseu a governar en serio.

    ResponElimina
  2. us avala la feina feta. Em sap greu a mi també. Han estat bons regidors i l'acció de govern s'ha beneficiat de la seva gestió. Sap greu no poder col·laborar amb ells, però teniu per endavant un any i mig de projectes i de realitats.

    ResponElimina