diumenge, 31 de gener de 2010

Carnaval 2010 de Sant Feliu de Guíxols


Havia de passar i avui, el Rei Carnaltostes 2010 ha pres el poder de la ciutat, i en un acte de festa revolucionaria, ha deixat fora al Govern Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Els Regidors i Regidores, amb l’Alcalde al capdavant hem estat condemnats a la guillotina però, amb un gest de benevolència, el nou Rei Carnastoltes ens ha concedit l’indult amb l’esperança de canvis en la política municipal.

Ha sigut el tret de sortida a les Festes de Carnaval que celebren els seu 30è. aniversari, amb el mateix sentit de l’humor i reivindicatiu que ha de presidir aquestes dates.

Des d’aquest blog personal, i en el meu paper d’actor secundari en l’escenificació d’avui, vull manifestar el meu agraïment als organitzadors de l’acta, que han sabut com no traspassar el límit d’allò que es podia considerar com a políticament incorrecte.

De la mateixa manera, em vull afegí a la legítima reclamació que es va fer ahir en el decurs del sopar de presentació de Colles, quan una de les madrines del Carnaval 2010 va reivindicar un major protagonisme de les dones en el paper de Rei o Reina Carnastoltes, és a dir, eliminar la Llei Sàlica de les festes carnavalesques de Sant Feliu de Guíxols i que la igualtat de gènere també imperi en questes celebracions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada