divendres, 1 de gener de 2010

31 de desembre, dia muncial dels SMS


És el dia dels SMS. A partir de les sis de la tarda el telèfon mòbil no deixava d’emetre aquell avís, moltes vegades impertinent, de que algú em desitjava un any ple de fortuna, amor i diners.. Més d’un centenar de cops va sonar l’aparell i si a això afegim els missatges que rebien els familiars amb el qui compartia la nou vinguda del 2010, el sorollet es va convertir en un element més de la festa.

Reconec que jo també he sigut un dels que ha utilitzat aquest mitjà tecnològic per a felicitar a molts dels meus amics i companys que, espero, hagin agraït de la mateixa manera que jo ho he fet.

Però el que és curiós són alguns dels textos imaginatius i amb gràcia, uns de caire festiu i d’altres no aptes per a menors, que he rebut i que algun d’ells he reenviat, i que fruit de la imaginació, argumenten, de manera prèvia, el desig de bons auguris.

Com a mostra, un botó.

Estimat terrícola: Sóc un extraterrestre d'una galàxia molt llunyana on podem adoptar qualsevol forma. En aquests moments, m'he convertit en aquest sms i, a través de les teves pupil•les, t'estic ficant un dit en el cul. Es que t'està agradant perquè estàs somrient. Per favor, envia'm a altres persones, perquè en veritat, camino buscant més culs. I deixa de riure que es van a adonar. Feliç 2010.

Mai pensis que el just és el correcte perquè si et fiquen un dit en el cul queda just, però no és el correcte. El correcte ara és desitjar-te feliç 2010!

Tant de bo les puces de mil camells egipcis li piquin en el cul al que intenti fotre't aquest 2010 i tingui els braços tan curts que no pugui gratar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada