divendres, 18 de desembre de 2009

José Antonio Donaire, un referent


Tot i respectant les decisions personals de cadascú, en aquest moment voldria dir allò de que “no te’n vagis” José Antonio. El Parlament de Catalunya necessita el teu concurs, i el catalans necessitem de la teva presència al Parlament.

Sé que si l’amic i company José Antonio Donaire ha pres la decisió de deixar el seu escó al Parlament de Catalunya ha sigut un fet meditat i, en absolut, en resposta únicament als seus interessos personals.

Estic segur que en José Antonio ha valorat totes les variables, sense oblidar-se del seu compromís amb la societat guixolenca, gironina i catalana, en general, i amb els socialistes, en particular, i que en la nova tasca que ara comença, sempre hi tindrà un forat per a continuar sent el referent polític que per a molts ha estat durant aquests últims anys.

El Parlament de Catalunya, i ho afirmo amb coneixement de causa, perd un dels components més valorats, tant a nivell físic (el segon més valorat segons una enquesta entre les parlamentàries) com a nivell mental, amb més capacitat de treball i amb més visió de futur global, que és allò que els ciutadans i ciutadanes exigim als polítics en actiu, i que continuarem exigint-li.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada