dilluns, 12 d’octubre de 2009

"Kit-Kat" en els casaments


Amb l’arribada del mal temps, és un dir, els nuvis i futurs matrimonis fan un “kit-kat” temporal emplaçant-se per quan el clima garanteixi una cerimònia lluïda d’acord amb l’a importància del esdeveniment.

Això vol dir que durant uns mesos, els regidors i regidores de l’Ajuntament no haurem de donar fe de la decisió de les parelles que volen fer oficial la seva decisió de conviure junts.

Ho he dit públicament: m’agrada fer “d’oficiant” i no hem sap greu, en absolut, quan em toca assistir com a regidor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en delegació de l’Alcalde, a un casament, malgrat que algunes vegades, per qüestió de data festiva, d’horari o d’ubicació, sacrifiques unes hores la teva vida familiar.

Durant aquests últims 8 dies he donat fe de quatre unions matrimonials. Vuit persones que van decidir contraure matrimoni, de manera lliure i espontània tal i com diu el text oficial. Però de totes m’agradaria destacar una que, possiblement per sentir-la més propera, m’ha fet viure amb més intensitat la il·lusió amb la que afronten aquest repte.

Perquè si a totes aquestes parelles els hi haig d’agrair que hem permetin compartir una part de la seva alegria, a la Marina i l’Edgar haig de fer-ho amb molta més intensitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada