dimarts, 1 de setembre de 2009

He rebut amenaces

Sí, he rebut amenaces. Algú, com sempre sota la impunitat de l’anonimat va tenir la “valentia” d’amenaçar-me i insultar-me a través d’un comentari a una entrada d’aquest bloc.

No qüestionava la meva opinió sobre les banderes, que aquest era el tema. Només aprofitava l’ocasió per a dir allò que no s’atreveix a dir-me personalment. Lògicament vaig esborrar el comentari.

Primer perquè seria absurd que convidés a casa meva a algú que, disfressat amb passamuntanyes, es dediqui a vomitar amenaces i insults contra la meva persona i família. I aquest bloc és casa meva, el lloc a on faig públiques les meves reflexions i al que tothom pot accedir i manifestar el que pensa lliurement sobre allò que opino, amb el respecte que mereix qualsevol.

I, en segon lloc, perquè la innocència d’aquest caricaturesc personatge possibilita, amb tota facilitat i sense que s’hagi de ser especialista en el CLUEDO, saber qui s’amaga sota l’anònim. I em nego a alimentar el seu ego malaltís i rancuniós.

Es dirigeix a mi com “senyor Juanjo”, utilitza girs de guixolenc de certa edat, em pregunta si m’agradaria que totes les seves afirmacions les fes públicament en l’apartat de precs i preguntes del Ple, no és un entès en temes informàtics i desconeix com funciona una organització sindical.

En fi, blanc i en ampolla, llet. Encara que sigui mala llet.

2 comentaris:

  1. I jo em segueixo preguntant, allò de .... què volen aquesta gent que truquen de matinada ?

    ResponElimina
  2. I jo segueixo preguntant allò de ... què volen aquesta gent que truquen de matinada ?

    ResponElimina