dimecres, 16 de setembre de 2009

És com s’ha de fer

L’altre dia llegia un interessant article signat pel catedràtic Antón Costas a on, sota el títol “Que hablen entre ellos” defensava l’idea, que comparteixo plenament, de que la negociació és la via més efectiva per a lluitar contra l’atur.

Possiblement el diàleg sigui un camí més lent, com diu l’autor de l’escrit, però segur que molt més efectiu que un decret llei d’un Govern que crec, només hauria d’actuar fent possibles les conclusions fruit de l’entesa entre les parts.

I, com a mostra un botó.

El Govern de Catalunya dona llum verd a l’acord de mesures per l’ocupació juvenil consensuat entre els sindicats (Avalot-UGT i Acció Jove-CCOO), la patronal (Foment i PIMEC), el Consell Nacional de la Joventut i altres agents econòmics de Catalunya.

Aquest acord, basant-se en el concepte de que la formació és un dels elements més importants per a impulsar l’entrada en el mercat del treball, serà clau per a aconseguir una reducció de la precarietat, la temporalitat i la sinistralitat dels joves en el món laboral, afavorir l’emancipació juvenil i suposarà una inversió del Govern al voltant de 200 milions d’euros fins el 2012

Entendre’s i arribar a acords és possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada