diumenge, 30 d’agost de 2009

A l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, el personal no es tria, es selecciona


Haig de felicitar al portantveu de CiU a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols pel seu canvi d’actitud. Abans s’amagava amb covardia rere insinuacions irresponsablement insidioses amb l’excusa del “m’han dit” o d’haver rebut un anònim, i ara fa acusacions públiques amb el seu nom i cognom, malgrat que siguin tan insidioses, irresponsables i covards com abans.

En aquest cas, rebatre les afirmacions de l’esmenta’t portantveu convergent és realment senzill, contrastable i tan fàcilment constatable que encara evidencia més la falta d’ètica política i personal de la que fa palesa, de manera grandiloqüent, aquest “senyor” Lobato.

Fa més d’un any es va posar en marxa l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Sant Feliu de Guíxols, és va nodrir de personal que ja formava part de la plantilla de l’Ajuntament i, pel magnífic treball que estan fent les treballadores que porten endavant aquest important servei, no ha sigut necessari fer cap nova incorporació.

I per altra banda, els reconeguts resultats d’efectivitat que està demostrant la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols demostren que les mesures de reorganització que s’estan aplicant són plenament encertades i que els professionals a qui se’ls ha de encomanat la responsabilitat de portar-les a terme estan indiscutible i sobradament capacitats, i han respòs de manera completament satisfactòria a les expectatives i a la confiança dipositades.

Amb això, tot i reservant-me el dret de portar el cas als tribunals, ja hi hauria prou per a exigir una rectificació pública, amb disculpes als treballadors i treballadores de l’Ajuntament per haver-se ficat en la seva vida privada i professional de manera barroera i il·legítima. I, fins i tot, justificaria que respongués a la provocació fent acusacions, no insinuacions, del sectarisme amical i partidista que, basat en el més pur estil del nazisme excloent, s’utilitzava en l’època en la que CIU governava l’Ajuntament de la ciutat.

Però no ho faré. Com hem demostrat durant aquest dos anys, per a l’actual Equip de Govern la prioritat és la ciutat, i els factors cognom, relació, amistat, militància o afinitat política no tenen cap importància ni són motiu de valoració prèvia ni posterior per a seleccionar, que no triar, al personal que ha de formar part de la plantilla de l’Ajuntament, i així continuarà sent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada