diumenge, 12 de juliol de 2009

Porta Ferrada 2009. I és el inici!!!


Vérem gaudir d’una nit màgica amb The Pretenders, com punt de partida inaugural d’un esdeveniment artístic digne de la categoria que té el Festival de la Porta Ferrada.
Vérem continuar amb un Lou Reed intimista que amb la seva dona, la Laurie Anderson, em va deixar fora de joc amb un estil molt llunyà d’aquell icona del rock and roll inconformista dels anys 70 i 80, però que no treu la vàlua d’aquest magnífic cantant i del seu nou muntatge musical que, val a dir, iniciava la seva gira mundial amb nosaltres.
I ahir, com a tercer referent, dues hores i mitja de so, llum, color i música però, sobre tot, un espectacle a on el cantant català Manolo García, va demostrar la seva mestria per a aconseguir una total complicitat entre el públic i la seva actuació, destacant, alhora, la seva capacitat d’entrega i de professionalitat.
A la vista del programa d’en guany, està totalment justificat que el Festival de la Porta Ferrada, ara en la seva 47ena. edició, s’hagi convertir en un referent consolidat, que li permet acollir, el proper dia 17, l’espectacle Visions de la Mediterrània, amb les actuacions d’en Serrat, Noa, Maria del Mar Bonet, Franca Masu i Gino Paoli i que pugui afrontar amb el llistó molt alt i amb garanties les seves noces d’or al 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada