dimarts, 21 de juliol de 2009

Lluitant contra el foc


He viscut, de molt a prop, les conseqüències d’una acció presumpta i “inconscientment intencionada” que ha provocat un foc dels denominats “estivals” a la nostra ciutat, sortosament sense ferits entre els habitants de la zona, encara que amb pèrdues materials de consideració.

La calor sufocant, un terreny sec i un vent canviant, es van aliar amb les flames que cremaven descontrolades tot allò que trobaven al seu pas i que van declarar la guerra, dificultant la seva tasca, a tots aquells professionals i voluntaris que tenien com objectiu doblegar aquest enemic en forma d’incendi.

Solidaritat amb els afectats però també, alhora que reconeixement, amb els homes i dones que jugant-se la seva integritat es van passar hores lluitant per a controlar el incendi.

Bombers, Mossos d’Esquadra, Forestals, Creu Roja, Protecció Civil, Brigada Municipal i Policia Local van actuar amb la celeritat que correspon a la seva professionalitat i al seu compromís amb la ciutadania i a tots ells, des de la meva responsabilitat política però, sobre tot com a guixolenc, el meu agraïment.

Però seria injust que no fes una menció especial a tres dels col·lectius de la nostra ciutat que, moltes vegades qüestionats, van demostrar amb la seva actuació que la ciutat de Sant Feliu es pot sentir orgullosa d’ells; em refereixo als nostres Voluntaris de Protecció Civil, a la Brigada Municipal i a la nostra Policia Local.

Uns, els VOLUNTARIS, que amb el seva participació sense compensacions, no tenen més que “flairar” que la ciutat necessita de la seva col·laboració per a que es posin a les ordres dels comandaments responsables per a participar, de manera inestimable, en tot allò que sigui necessari.

Els altres, TREBALLADORS DE LA BRIGADA MUNICIPAL, que amb el seu cap al capdavant, van fer molt més que el que la seva tasca professional els hi obliga.

I, per últim, els membres de la POLICIA LOCAL que es van posar a primera línia de foc, sense cap tipus de recel ni dubta.

En aquest cas, vull destacar l’actitud dels agents i comandaments que, trobant-se de festa o fora de servei, no van necessitar la trucada pertinent dels responsables del cos i es van personar per a treballar cos a cos amb els seus companys, un cop es van assabentar del succés.

Repeteixo, com a ciutadà i com a polític em sento orgullós d’aquests amics.

2 comentaris:

  1. Jo crec que ets tu com a persona i no com a regidor el que fas posible que això sigui així. Em refereixo a que la gent sigui millor persona quan tenen un "jefe" com tu. No els importa ajudar en cas d' emergencia per al poble. Jo crec que si haguès sigut un altre i no tu ni s' aguessin inmutat, t' ho dic jo

    ResponElimina
  2. Em sento orgullòs de que a l' Ajuntament tinguem una persona com vostè, ANIMS!!!!!

    ResponElimina