dijous, 9 de juliol de 2009

L'espiell ganxó. ÀNIM!!!


Fa uns dies, va aparèixer un blog anomenat l’espiell ganxó creat per un grup de joves amb ganes de parlar de la seva ciutat, Sant Feliu de Guíxols.

No vaig dubtar ni un moment, i em vaig fer seguidor del mateix, de manera pública, perquè entenc que a la nostra ciutat és necessari impulsar qualsevol tipus d’iniciativa que ens faci arribar, als que tenim responsabilitat política, les inquietuds del conjunt de ciutadans i ciutadanes.

No sé, ni tinc interès en saber-ho quin és el nom d’aquests joves, dels seu ideari ni de la seva militància política. Són joves de Sant Feliu, guixolencs i guixolenques que expressen la seva opinió, les seves crítiques i, perquè no?, el reconeixement els encerts que, des de l’Ajuntament, es poden tenir.

Si el servei d’escombreries té mancances, per què no han de dir-ho?. Si hi ha errades en alguna decisió, per què han de callar? I si s’ha fet una actuació que mereix alguna felicitació, per què no han de verbalitzar-ho?

No es pot complir amb la responsabilitat de regidor estant d’esquenes a la ciutat, i són necessàries iniciatives com la de l’espiell ganxó per ajuntant-se a donar la resposta que els ciutadans esperen de nosaltres.

Ànim i no pareu de dir allò que creieu oportú, sent l'espiell de Sant Feliu de Guíxols, per obligant-se a millorar la nostra ciutat!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada