divendres, 10 de juliol de 2009

El Tour de França a Sant Feliu

Terrasses, bars i restaurants amb el cartell de “complert”, botigues amb major volum de negoci i el nom de Sant Feliu de Guíxols a tots els mitjans de comunicació.

Això sí, a l’altre part de la balança, entrebancs circulatoris durant un temps determinat, manca d’aparcaments, massificació de gent com feia temps que no es veia.

Ha valgut la pena que la serp groga o multicolor que escenifica el Tour de França passi per la nostra ciutat? Alguns negaran l’evidència i des del seu ostracisme dubtaran de la resposta.

Però se’ls ha d’ajudar dient que SÍ. Que l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols hagi apostat per a que aquest esdeveniment esportiu tingui un punt a la nostra ciutat ha sigut un gran encert.

Segur que aquests que avui protestaven no han pogut compartir l’alegria de grans i petits gaudint de l’espectacle, ni han viscut l’entrega de desenes de voluntaris guixolencs col·laborant, ni els esforços de tècnics municipals per a evitar que es produís cap errada organitzativa, ni la paciència de la Policia Local i Mossos d’Esquadra amb el públic assistent.

Avui la nostra ciutat ha estat protagonisme ciclista, a l’alçada de Girona o Barcelona, sent una part important del tercer gran esdeveniment esportiu a nivell mundial, segons els entesos, desprès de les Olimpíades o el Campionat del Món de Futbol.

Que l’any 2010 torni el Tour de França. Sant Feliu s`ho mereix.

1 comentari:

  1. Crec Juanjo que en aquest Ajuntament falta mes gent com tu, amb ganes de treballar, que tingui il lusió, que encara s' emocioni per les petites coses i que no vegi en la seva posició de regidor un trampolí per estafar al poble. Jo sóc de les que penso que Sant Feliu, i ja se que et sonarà a tòpic, es una gàbia d`or plena de mussols. Es podrien fer tantes coses.....

    ResponElimina