dimarts, 21 de juliol de 2009

Casaments a la carta, SÍ

És cert, a Sant Feliu casem a la carta. La gent d’altres poblacions ve a la nostra ciutat a celebrar el seu matrimoni civil quasi, com algú ho adjectiva, massivament.

Segurament perquè la tramitació és àgil, perquè no hi han llistes d’espera de mesos i mesos com succeeix a altres poblacions, i vull pensar que també, perquè l’Alcalde i els Regidors traslladem als nuvis i als assistents a la cerimònia, quelcom més enllà que un simple i fred tràmit administratiu.

Reconec que, a nivell personal, m’agrada fer de “casamentero”, m’agrada desitjar felicitat als contraents i alegria als convidats, encara que s’ha de dir que alguna vegada es fa coll amunt deixar a la família un dia festiu per a assistir-hi.

Però malgrat que aquests “casaments a la carta” reben crítiques, i llevat la meva satisfacció personal (que, possiblement, no importi a ningú) vull considerar que estem contribuint de manera positiva a la promoció i dinamització de la nostra ciutat.

Els que participen en un casament a casa nostra s’emporten, amb seguretat, una grata impressió d’un Sant Feliu que, a lo millor, no coneixien i que, els obligarà a tornar-hi.

El banquet de noces es fa, normalment, en alguns dels establiments de la nostra població, i molts dels complements que es fan servir en una cerimònia com aquesta, es compren en els nostres comerços.

Només amb aquests fets, les crítiques negatives que alguns fan queden, crec queden completament anul·lades.

Per això continuaré desitjant als nuvis, en nom de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, i com diu la cançó d’en Sabina, que “todas las noches sean noches de boda, y que todas las lunas sean lunas de miel”.

5 comentaris:

 1. Si señor, y a si tendrian que ser en todas las poblaciones. Y aquellos q critican seguro q es por ignorancia, por aburrimiento o pq aun no han conocido el amor... o simpplemente por tocar los cojones, que es lo más provable. Su trabajo en la boda de uno de mis hijos fuéexcelente, le felicito y seguro que los novios lo tendrán siempre presente. Grácias y q se cumplan muchas más. José Maria

  ResponElimina
 2. CADA DIA M' AGRADA MES AQUEST BLOG.

  ResponElimina
 3. A MI TAMBÉ M'AGRADA CADA DIA MÉS AQUEST BLOG I LA TEVA VISIÓ DE FER CIUTAT I DE BUSCAR EL MILLOR PER ELLA. T'HAS PLANTEJAT A LE SPROPERES ELEC PRESENTAR-TE EN CAP DE LLISTA?

  ResponElimina
 4. Sí als casaments a la carta, ja està bé de les llistes d'espera, q jo vaig esperar més d'un any pq em cassesin i no era per l'esglèsia! quina vergonya.

  ResponElimina
 5. TOTALMET D' ACORD JUANJO GARCIA FOR PRESIDENT, JAJAJAAJAJAJ.

  ResponElimina